Palewell Park

Private Residential

Ongoing Project

We were asked by the client to produce designs for a total refurbishment of the existing house which had not been altered for many years. The main brief included a loft conversion, rear extension with underground wine cellar, garden room and new hard and soft landscaping. The client was keen that the new additions were contemporary in design, in contrast to the traditional Victorian plan and detailing. Although the existing house is large there is very little storage – the client was keen to include large amounts of flush fitted storage to maximise the feeling of space in rooms.

The project is ongoing with the garden studio and landscaping commencing Autumn 2014 and the remaining house works commencing Spring 2015.

Project Location: East Sheen, London
Project Type: Refurbishment and New Build
Internal Floor Area before: 165m2
Internal Floor Area after: 210m2

Palewell Park

Private Residential

Ongoing Project

We were asked by the client to produce designs for a total refurbishment of the existing house which had not been altered for many years. The main brief included a loft conversion, rear extension with underground wine cellar, garden room and new hard and soft landscaping. The client was keen that the new additions were contemporary in design, in contrast to the traditional Victorian plan and detailing. Although the existing house is large there is very little storage – the client was keen to include large amounts of flush fitted storage to maximise the feeling of space in rooms.

The project is ongoing with the garden studio and landscaping commencing Autumn 2014 and the remaining house works commencing Spring 2015.

Project Location: East Sheen, London
Project Type: Refurbishment and New Build
Internal Floor Area before: 165m2
Internal Floor Area after: 210m2

Palewell06
Palewell07
Palewell04
Palewell03
Palewell02
Palewell01