South Eaton Place

Private Residential

Completed Autumn 2011

The client wanted to replace an existing timber and glass lantern skylight over the basement living room with a glass roof that could also be used as an adhoc terrace. The design also had to accommodate existing drainage pipework within the light well.

The solution is a minimal single piece of walk on glass with a flush stainless steel perimeter gutter which maximizes daylight into the light well basement room and also creates an additional surprising outdoor space.

Project Location: Belgravia, London
Project Type: Refurbishment

Photography: Nerida Howard Photography

South Eaton Place

Private Residential

Completed Autumn 2011

The client wanted to replace an existing timber and glass lantern skylight over the basement living room with a glass roof that could also be used as an adhoc terrace. The design also had to accommodate existing drainage pipework within the light well.

The solution is a minimal single piece of walk on glass with a flush stainless steel perimeter gutter which maximizes daylight into the light well basement room and also creates an additional surprising outdoor space.

Project Location: Belgravia, London
Project Type: Refurbishment

Photography: Nerida Howard Photography

SouthEatonPlace_02
SouthEatonPlace_05
SouthEatonPlace_03
SouthEatonPlace_06
SouthEatonPlace_04